Hannu Nordlund
Hotelli Mesikämmenen Show & Dinner -pikkujoulut
20.11.2019
Keittiötoimenjohtaja Hannu Nordlund esittelee ylpeänä laatimaansa Mesikämmenen Pikkujoulubuffeta. -Jouluisia makuja perinteikkäästi ja uudistettuina. Maista vaikka katajanmarjasilakkaa, sinappisilakkaa, punaviinisilliä, marinoitua muikkua, kylmäsavulohiröraa, lohitartarta ja mehustettua kurpitsaa sekä kuha-kylmäsavuhauki-terriiniä, kehottaa Hannu. Tiedusteltaessa, että missä on kinkku, Hannu vetää henkeä ja jatkaa -Siinä olikin vasta kalapöytä! Meidän pikkujoulupuffetissa on myös kalkkunaterriiniä, paahtopaistia, savuriistamoussea, kolmea eri salaattia, perinteiset laatikot ja tietenkin kinkkua herneineen, luumuinen, sinappeineen sekä kastikkeineen. Jälkiruokana oma suosikkini piparkakkujäädyke tai vaihtoehtona puolukka-tuorejuustokakku hyvän kahvin kanssa.
Hotelli Mesikämmenen Show & Dinner pikkujoulut eivät tule jättämään ketään kylmäksi. Luvassa on kolme erilaista, unohtumatonta iltaa. Juhlakauden aloittaa Ismo Leikolan ”jos nyt ihan rehellisiä ollaan” pe 22.11. Ismon esitys on Ähtäri-hallissa ja muutamaa paikka vaille loppuunmyyty, mutta kannattaa kuitenkin seurata mahdollisia muutoksia Lippu.fi:n kautta tai olla yhteydessä (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen). Lauantaina 23.11. Mesikämmenessä on upea rocklady Virve Rosti. Tule tankkaamaan energiaa! Marraskuun viimeisenä perjantaina 29.11. nautitaan illallinen Hotelli Mesikämmenessä ja siirrytään sen jälkeen Ähtäri-halliin kuulemaan Kirkan rakastettuja lauluja upeasti sovitettuina kun lavalle nousee Club for Five.
Työporukat, kaveriporukat, ihan vaan porukat: nautitaan ja iloitaan pikkujoulukaudestamme!